ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Вработените во училиштето

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На ден 29.10.2018 учениците од II-г со нивната наставничка беа во посета на директорката на училиштето Лепосава Дохчева, педагогот и секретарот. Целта на посетата беше од образовен карактер и е поврзана со наставната содржина “Вработени и нивните задолженија” по предметот општество. На оваа посета учениците имаа можност да се запознаат со вработените, да дознаат повеќе за нивната работа, како и да постават прашања кои нив ги интересираше.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3503,3504,3505,3506,3507,3508,3509″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]