ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Учество на нашите млади екологисти со презентација на здрава храна, драматизација и ритмички точки во емисијата,,Ѕвон” на МРТ.Гледајте на 25.11.2019 !