ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Во организација на Црвен крст Чаир учениците изработија честитки за Денот на жената

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес (5.03.2019) во организација на Црвен крст Чаир, беше реализирана групна работилница со сите училишта кои се дел од ПХВ Проектот и изработуваа честитки по повод Денот на жената – 8 Март кои ќе се продаваат токму на Денот на жената од самите ученици а сретствата ќе бидат дадени во хуманитарни цели.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4529,4530,4531,4532″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]