ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Василица во нашето училиште

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Градоначалникот Велимир Смилевски по повод Василица,и како минатогодишен кум го предаде кумството на нашата колешка Валентина Зотевска. Со среќа нека е!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4259,4260,4261,4262,4263,4264,4265,4266,4267,4268,4269,4270,4271″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]