ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Училишен натпревар по математика

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес 12.02.2019 година во ООУ„Ацо Шопов“ се одржа училишен натпревар по математика за учениците од VI одделение до IX одделение организиран и реализиран од наставниците по математика Елена Златкова , Дара Драгановска и Весна Јакимовска .Нека победат најдобрите! Со среќа!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4376,4377,4378,4379″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]