ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Учество на училишна квизотека

Повторно најдобри !!!
Учениците од нашето училиште под менторство на наставниците Дарко Костенцов и Ване Ѓорговски успешно влегоа во потесниот круг во квизот на општи знаења во организација на ДКЦ ,, Карпош”.