ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Учество на крос по повод 31 година од постоенје на програмата за национална агенција за европски програми и мобилност

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

По повод 31 годишнина од постоење на програмата на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност,Еразмус+, на ден 12.10.2018год,се одржа крос трчање,на кое учествуваа и 14 ученици од ООУ “Ацо Шопов”
Ученичката Фросина Рајковска од , 9-б одд го освои третото место во женска конкуренција

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3232,3233″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]