ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Учениците од ООУ,,Ацо Шопов“ го освоија првото и третото место на регионалниот натпревар по математика.

9.4.2021 година.

Учениците при ООУ„Ацо Шопов“,Марко Стојчевски , Емил Здравковски ,Лили Ана Џолева , Димитар Котев ,Иван Кнежевиќ го освоија првото место а Марио Арнаутов, Лука Златков ,Петар Златков го освоија  третото место на регионалниот натпревар по математика.Браво.Ви посакувам успех и награди на државниот натпревар.