ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Учениците од ООУ „Ацо Шопов“ учествуваа на шаховскиот натпревар

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ООУ„Ацо Шопов“ ,Сунчица Стојковска наставничката по физичко здравствено образование заедно со нашите шахисти дојдоа до самиот крај на натпреварот. Браво !

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3370,3371,3372,3373,3374,3375,3376,3377,3378″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]