ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Панел дискусија на тема – развој и поддршка на талентирани ученици

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Панел дискусија на тема – развој и поддршка на талентирани ученици во организација на фонд за иновации.Елена Златкова присуствуваше на дискусијата.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4583,4584,4585,4586″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]