ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ТВ училницата утре со распоред за ученици од I до III одделение

Распоредот на ТВ – училницата за утре (17.03.2020) на МТВ, со почеток од 10:30 училишниот час по Природни науки (I одделение), Математика (I и II одделение), Музичко образование (II одделение) и Слободно време (I до III одделение) на македонски наставен јазик ќе го одржи одделенскиот наставник Билјана Ивановска од ООУ “Вера Јоциќ” општина Гази Баба, исто така со почеток од 12:30 истите предмети на албански наставен јазик ќе ги одржат одделенските наставници Хатиџе Топали, од ООУ “Петар Здравковски – Пенко”, и Мерита Ајдини  од ООУ “26 Јули” општина Шуто Оризари, соопшти МОН.