ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Тридневна екскурзија на деветооделенците

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ОД КОЛЕВКЕ ПА ДО ГРОБА НАЈЛЕПШЕ ЈЕ ЏАЧКО ДОБА! Вака пишувавме ние во споменарите присетувајќи се на нашите екскурзии кои ќе ги паметиме.Знам дека и оваа екскурзија на учениците од ООУ„Ацо Шопов“ ќе им остане во сеќавање. Добре ни дојдовте назад во нашите клупи!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3513,3514,3515,3516,3517,3518,3519,3520,3521,3522,3523,3524″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]