ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Светски ден за ненасилство врз децата

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

„Проект за ненасилство“ денес во нашето училиште ООУ„Ацо Шопов“ го одбележа светскиот ден за ненасилство врз децата

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3737,3738,3739,3740,3741,3742,3743,3744,3745,3746,3747,3748″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]