ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Среќни Велигденски празници!

29.04.2021 година

Велигденски онлајн изработки од вредните раце на учениците .

Среќни Велигденски празници!