ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Споделуваме светлина – проект „1000 менори“

17.12.2020 година
 
ПОУ Иднина се вклучи во одбележување на празникот на светлината – Ханука, со креативни работилници за изработка на менори. Изработките од вредните рачиња на нашите ученици, нивните наставници и нашите пријатели од ООУ Ацо Шопов и ДЦУЛУД Лазар Личеновски, ќе бидат донирани на различни институции, во сеќавање и спомен на еврејската зедница во Македонија. Споделуваме светлина и се сеќаваме!