ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Совет на родители

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Презентирање на анализата од спроведената анкета на учениците од IV -IX одделение за меѓуученичкото насилство во училиштето и сајбер насилството од педагогот и психологот на училиштето пред членовите на Советот на родители кој се одржа на 13.03.2019 година.Заедно преку дискусија произнесоа свои видувања и идеи како да се надмине и сузбие и најмалиот обид за насилство.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4598,4599,4600,4601,4602,4603,4604,4605,4606,4607,4608,4609″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]