ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Собирна акција во парични средства

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес и вчера( 6 и 7.03.2019) во нашето училиште се реализираше Собирна акција во парични средства, каде сите ученици од ООУ „Ацо Шопов“ имаа можност да ја покажат својата хуманост за едно семејство кое е дел од Програмата ПХВ (Промоција на хумани вредности) на Црвен крст! Браво за нашите ученици кои се дел од оваа програма!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4545,4546″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]