ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Собирна акција во храна и средства за хигиена

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Во нашето училиште се спроведува собирна акција во храна и средства за хигиена за да ги донираме на лица во социјален ризик кои се наоѓаат во нашата непосредна близина.Акцијата е подржана од Црвен крст на Република Македонија по повод одбележување на „Свет без гладни“.

Кампањата започна од 16-ти и ќе трае до крајот на месецот.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3292,3293″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]