ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Сликавме на тема: „Рециклирање на електронски отпад“

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На објавениот ликовен конкус од страна на фирмата ЕКОЛЕКТ во соработка со Шпаркасе банка на тема “Рециклирање на елекронски отпад “,ученичката Војана Петрова од 9 б одд. освои награда со ваучер од 3000 денари за нејзиниот цртеж.

Ментор Ване Ѓорговски.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3213,3214,3215,3216,3217,3218,3219,3220,3221,3222″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]