ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Славејчињата пеат

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес ООУ„Ацо Шопов„беше во „Македонска филхармонија“ го следевме фестивалот на детската песна„Златно славејче“

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3720,3721,3722,3723,3724,3725,3726,3727,3728,3729,3730,3731,3732″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]