ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

СЛАТКА МИСТЕРИЈА ОРГАНИЗИРАНА ОД ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВЕЛИМИР СМИЛЕВСКИ.

СЛАТКА МИСТЕРИЈА ОРГАНИЗИРАНА ОД ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВЕЛИМИР СМИЛЕВСКИ. УЧЕНИЦИТЕ СО СВОИТЕ РОДИТЕЛИ , БАБИ И НАСТАВНИЦИ УЧЕСТВУВАА НА НАСТАНОТ СО ДОМАШНИ ТОРТИ КОИ ГИ УКРАСУВАА НА САМОТО МЕСТО.УЖИВАЈТЕ ВО ГЛЕТКАТА НА ПРЕУБАВИТЕ ТОРТИ КОИ СРЕДСТВАТА ОД НИВНАТА ПРОДАЖБА ЌЕ БИДАТ НАМЕНЕТИ ЗА ФИЛИП МОМЧЕ ОД ОПШТИНА БУТЕЛ НА КОГО МУ СЕ НЕОПХОДНИ..