ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Седницата Собранието на Првата детска амбасада во светот Меѓаши

Седницата Собранието на Првата детска амбасада во светот Меѓаши со активно учество на деца, 26.02.2020 Скопје