ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Седете дома, за поубава пролет!

ВОЗДРЖИ СЕ СЕГА, ЗА ДА ИМАМЕ УБАВА ПРОЛЕТ ПОДОЦНА☀️

Се приклучуваме кон информативната кампања за COVID-19😷 и се надоврзуваме кон графичките прикази за превентивните мерки на @cardula007.

💚