ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Регионалниот натпревар по хемија

Резултати од Регионалниот натпревар по хемија:
Филип Тарчуговски освои трета награда и обезбеди пласман за државен натпревар
Надја Цигулевска освои трета награда и обезбеди пласман за државен натпревар
и Теодор Илија Глигоровски доби пофалница за учеството
ментор :Лилјана Трајкова професор по хемија