ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО ПРИРОДНИ НАУКИ

Резултати од регионалниот натпревар по природни науки:4одд. Максим Наумовски – ВТОРА НАГРАДА и пласман за републички натпревар, Ева Ристова-пофалница (ментор Златка Давиткова), Ања Кочоска-пофалница (ментор Александра Неделковска). 5 одд. Кристина Шатровска и Лина Несторовска-пофалници (ментор Маја Чубриноска).