ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

РАКОМЕТАРИТЕ НА ООУ„АЦО ШОПОВ„ ОСВОИЈА ПРВО МЕСТО НА ОПШТИНСКО НИВО

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

РАКОМЕТАРИТЕ НА ООУ„АЦО ШОПОВ„ ОСВОИЈА ПРВО МЕСТО НА ОПШТИНСКО НИВО.БРАВОООООО!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3633,3634,3635,3636,3637,3638,3639″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]