ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Работна средба за голем Хуманитарен спортски настан на ПХВ тимот со Сања Бошковска

[vc_row][vc_column][vc_column_text]На 18.03.2019 во ООУ „Ацо Шопов“ се оддржа работна средба за голем Хуманитарен спортски настан на ПХВ тимот со Сања Бошковска – Дисеминатор за ПХВ, наставниците Златко Богдановиќ и Александра Николова Ивановски и одговорните ученици. Се кординараме, договараме и организираме. Детали за настанот наскоро …[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4671,4672″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]