ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Работилница за „критичко и аргументирано изразување и ученички иницијативи“

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес бевме домаќини на учениците на седумте училишта од општина Бутел и нивните наставници како и тимот на МИМО кој ја раководеше работилницата за критичко и аргументирано изразување и ученички иницијативи на 25.10.2018.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3349,3350,3351,3352,3353,3354,3355,3356,3357,3358,3359,3360,3361,3362,3363,3364″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

ВИДЕО

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]