ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Работилница со ученичката заедница

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Работилница со ученичката заедница на ООУ„Ацо Шопов“ за меѓуврсничко насилство и спречување на истото.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4683,4684,4685,4686,4687,4688,4689,4690″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]