ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

РАБОТИЛНИЦА – ИЗРАБОТУВАМ ДИДАКТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

РАБОТИЛНИЦА, ИЗРАБОТУВАМ ДИДАКТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ, ЈАС,  МАМА И НАСТАВНИЧКАТА,ЗА ПОЛЕСНО ДА ГИ СОВЛАДУВАМ РАБОТИТЕ ШТО ГИ УЧАМ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3272,3273,3274,3275,3276,3277,3278,3279,3280,3281,3282,3283,3284,3285,3286,3287,3288,3289″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row]