ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Професионалното усовршување на наставниците

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На ден 06.12 2018год. на состанок на Стручниот актив на одделенска настава се одржа стручно предавање на тема ,, Наставни планови и програми ” од страна ма одделенскиот наставник Сашка Смилковска, како дел од редовните активности на работата на стручниот актив и професионалното усовршување на наставниците.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3941,3942,3943,3944,3945″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]