ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Проектот,, Да, ти можеш”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денеска 7.03.2019 година во ООУ„Ацо Шопов“ продолжија активностите: одделенскиот раководител на 8 б одд, Весна Додевска и група ученици од паралелката им ги предадоа изработените плакати-постери на тема ,, Љубопитност” на учениците од 5 б одд. и одделенскиот раководител Магдалена Андонова. Следуваше разгледување на плакатите и дискусија за идеите изнесени во истите. Активноста е дел од проектот,, Да, ти можеш” и учење преку практично искуство.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4537,4538,4539,4540,4541,4542″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]