ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Прием на првачиња

Тато ме вика прволаче маче, ете ја мама од радост си плаче. Денеска јас станав прваче не носам веќе петки на раче…” Со среќа првачиња мили.