ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Презентација на тема : “Насилство и видови на насилство”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На ден 03.12.2018 год. НА состанокот на совет на родители при ООУ Ацо Шопов, беше одржана презентација на тема: “Насилство и видови на насилство” од страна на психологот Марица Поповска во склоп на проектот “НЕ НАСИЛСТВО”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]