ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Прекрасни честитки по повод 8-ми март до директорката.

8.03.2021 година

Честитка по повод 8-ми март ,меѓународниот ден на жената  и посакаа учениците од 7 в одделение  од ООУ,,Ацо Шопов“ на нашата директорка Лепосава Дохчева.

Среќен 8 -ми март до директорката од 7 в одделение.