ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Предавање за селектирање на отпад

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На ден 29.11.2018 година во просториите на нашето училиште се одржа предавање од страна на ЈП,,Комунална хигиена”-Скопје на тема,,Селекција на отпадот”.Учениците од седмите одделенија со интерес го проследија предавањето и притоа самите учествуваа во дискусијата со свои прашања и согледувања.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3931,3932,3933″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]