ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Предавање на тема “Превенција од насилство”

Денес 24.02.2020 година претставници од СВР Скопје во нашето училиште одржаа предавање на тема “Превенција од насилство” со учениците од девето одделение.