ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Посетата на Планетариум МКЦ- Скопје

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес 10.12.2018година ученицитеод шесто и седмо одделение од ООУ,, Ацо Шопов” од Скопје имаа можност да ги заокружат своите знаења преку посетата на Планетариум МКЦ- Скопје по редовните часови. Едно прекрасно доживување поттикнато од симулацијата за вселенатта и вселенските тела.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3959,3960,3961,3962,3963,3964,3965,3966,3967,3968″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]