ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Посета на фабриката “Братство Инокс -галванизација”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Учениците од деветто одделение при ООУ “Ацо Шопов” на ден 28 11 2018 година беа во посета на “Братство Инокс -галванизација” каде следеа постапка на галванизација со цинк, хром и никел. Ја посетија прочестителната станица и лабораторија во склоп на фабриката. Учениците ги водеа наставниците Лилјана Трајкова и Дарко Костенцов

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3906,3907,3908,3909,3910,3911,3912,3913,3914,3915,3916″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]