ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Посета на фабриката “Автогума”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денес 28.11.2018 година учениците од деветто одделение при ООУ “Ацо Шопов” ,Скопје ја посетија фабриката “Автогума”Гумара каде ја следеа технологијата на гума од природен и синтетички каучук и станаа побогати со едно искуство при следење на процесот на создавање на гума.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3896,3897,3898,3899,3900,3901,3902,3903″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]