ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Подготвени да го одбележиме големиот христијански празник Велигден.

Честит празник ви посакуваат членовите на ликовната секција од I до V одд.

Одговорни наставници: Олгица Џоровска, Магдалена Андонова и Елена Ј. Терзиевска.