ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Подготовка за големиот христијански празник Велигден.

Подготовка за големиот христијански празник Велигден. Изработка на велигденски јајца-печат компир и велигденски дрвца. Учениците од прво б, со физички присуство и онлајн настава.