ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Почитувани родители

 

Ве известувам дека поради новонастаната состојба со коронавирусот и засилените предлог мерки од страна на Владата на Р. С. Македонија,општинските училишта, вклучително и ЈУДГ „11 Октомври “ – матичен објект Скопје Север, потврдите за родителите ќе ги издава секој петок во неделата од 09:00-12:00 часот.
Барањата за издавање на потврдите можете да ги поднесувате секој работен ден од понеделник до четврток од 09:00-10:00 часот.

Ви благодарам на разбирањето

СО ПОЧИТ ,