ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Побезбеден интернет

За побезбесен интернет во соработка со невладина организација “Подготвеност за Европа” на 29 Октомври како домаќини, нашите ученици  и наставничката по информатика Билјана С. Антовска, беше одржана работилница во нашето училиште.