ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Перманентно професионално усовршување на наставниците

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Денеска 9.11.2011 година во ООУ„Ацо Шопов“наставничката Валентина Јоцевска во 3 одделение одржа отворен час пред колегите за перманентно професионално усовршување на тема„Разликување и именување на 3 Д форми:ѕидови,рабови и темиња“

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3549,3550,3551,3552,3553,3554,3555,3556,3557,3558,3559,3560,3561,3562,3563,3564,3565,3566,3567,3568,3569,3570,3571″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]