ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

П О Б Е Д А …..Се гледаме на гратско ! Кошаркарите на ООУ„Ацо Шопов“