ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Oсвоени прва и втора награда на литературен конкурс

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

По повод Денот на училиштето (25 Февруари), ОУ „Кузман Јосифоски –Питу“,Кичево, распиша литературен конкурс на тема Границите на моите сонови –граница на сите светови. Нашите ученици учествуваа и воедно ги добија следните награди:
Освоено I место за литературен конкурс за поезија од ученичката Кристина Шатровска од Vа одделение при ООУ„Ацо Шопов“-Скопје ,ментор Ивона Бојчева
и освоено II место за поезија од ученичката Јана Маркова V a исто така од ООУ „Ацо Шопов“ Скопје,ментор Ивона Бојчева
Браво!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4481,4482,4483,4484,4485,4486,4487,4488,4489,4490″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]