ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Општинскиот натпревар по физика

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Нашето училиште денес 2.02.2019 година е домаќин на општинскиот натпревар по физика. Под менторство на наставничките Весна Јакимовска , а како тестатор беше вклучена и наставничката по математика Дара Драгановска.Со среќа. Очекуваме успеси.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4305,4306,4307,4308,4309,4310,4311″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]