ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

Општински натпревар во одбојка во женска и машка конкуренција за основци во ООУ”Ацо Шопов”

На 19.11.2019 година се одржа Општински натпревар во одбојка во женска и машка конкуренција за основци во ООУ”Ацо Шопов” организиран од Сојузот на училишен спорт кој беше отворен со првата сервис топка од ГрадоначалникотВелимир Смилевски.Во силна конкуренција прво место освоија нашите одбојкарки во женска конкуренција,а истото го повторија и нашите одбојкари во машка конкуренција.БРАВО!