ОСНОВНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ „АЦО ШОПОВ“ СКОПЈЕ

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО ПРИРОДНИ НАУКИ И БИОЛОГИЈА ОД 4ОДД.ДО 9ОДД.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

На 23.02.2019 година учениците од ООУ„Ацо Шопов “ учествуваа на општинскиот натпревар по природни науки и биологија организирано од македонско биолошко друштво.Натпреварот се одржа во просториите на ОУ„Живко Брајковски“ Им посакувам успех и добри резултати.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4471,4472″ img_size=”240×130″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]